Vi ses i

Vores foretrukne spisested i byen.

HBC restaurant uge 3

Vi har bemærket at flere af jer kære stamgæster ønsker at starte året sundt og vi har derfor valgt at lave nogle lidt sundere alternativer til jer i denne uge.
Vores alternative retter skal bestilles senest kl. 16:00.

I DENNE UGE (3) SERVERER VI

MANDAG

Dagens ret : HBC Burger med grovfritter og chilimayo kr. 75,-
Alternativ ret : Salat med varmrøget laks og perlespelt serveret med flüte kr. 75,-

TIRSDAG og ONSDAG
Dagens ret : Kalvespidsbryst med kartofler, skysovs, peberrod og surt kr. 75,-
Alternativ ret : Salat med varmrøget laks og perlespelt serveret med flüte kr. 75,-

TORSDAG og FREDAG
Dagens ret : Kylling med grovfritter og/eller grønkålssalat og flüte kr. 75,-
(Vores grønkålssalat er med perlespelt, tranebær, æbler, ristede mandler/græskarkerner)
Alternativ ret : Tapasplatte kr. 125,- i huset
(Tapasplatte ud af huset kr. 145,- 1 person / Kr. 250,- til to personer)
Tapasplatte skal bestilles senest kl. 10:00 på dagen
Lakseroulade med peberrodscreme pyntet med purløg, dild og peberfrugt
Chorizo med artiskokcreme og rucola
Parmaskinke med melon, oliven og semidried tomater
Bønner med soya, ingefær og sesam
Rosastegt andebryst med grønkålssalat med perlespelt, tranebær, æbler og ristede mandler/græskarkerner
2 slags oste med hjemmelavet figenmarmelade
Flüte og rugbrødschips

 

 Vi serverer dagens ret mandag - fredag fra kl. 17:30

Take away tillæg på dagens ret kr. 5,- per portion
Børn under 12 år kr. 50,- for dagens ret i huset

Reservation på hbckokken@gmail.com eller sms til telefon 22826804

På glædeligt gensyn i restauranten
Heidi & Martin