Nyt fra Hvidovre kommune.

Nyt fra kommunen

Kære foreninger (sendt til formand og kontaktansvarlige – husk at sende videre)

 

Endelig fik vi lov til at åben foreningslivet bare en lille smugle op og derfor sender vi jer nu info herom.

 

Fra på mandag den 1. marts er det for udendørsaktivitet muligt at samle sig med i alt 25 personer.

 

For jer primære udendørsforeninger har I fleste allerede en facilitet, I kan benytte. For jer andre er det en anden sag.

 

Det er Borgmesterens store ønske, at I alle skal have mulighed for ,at kunne tage jeres indendørsaktivitet ud i byrummet. Og især jeres børn og unge, som i den grad trænger til bevægelse.

 

På baggrund af dette har vi i portalen oprettet et ”anlæg”, som hedder ”Coronatræning”. Herunder ligger der udpegede lokationer, som man som forening kan booke sig ind på. Lokationerne vil være ”omhegnet”, sådan, at det er tydeligt, at der foregår en aktivitet og at det er godkendt. Alle skal have en mulighed, hvis de har lyst vel og mærke! Og derfor er det en forespørgsel, som man laver i portalen og herefter, vil denne blive godkendt.

 

Der vil løbende blive set på flere muligheder, måske I selv kan komme på nogle? Skolegårde med tilhørende multibaner mm. vil IKKE blive lagt i systemet.

 

Udover dette nye ”anlæg” i portalen. Så opfordrer vi jer alle til at benytte steder såsom fx multibaner mm. som I finder egnede.

 

Af steder kan nævnes de store grønne områder ved stranden inkl. ”Bjerget”, militæranlægget ved Quark, cykelforhindringsbanen ved volden, mountainbikebanen og græsarealet ved Rådhuset.

 

Kommunens fodboldbaner hviler sig pt. og derfor, er det ikke tilladt at benytte disse på nuværende tidspunkt!

 

Hvad må vi og hvad må vi ikke?

Større arealer kan deles op i tydeligt markerede felter og med to meters afstand.

 

HUSK I stadig ikke må benytte jer af omklædningsrum. Det er tilladt, at enkelte trænere/ledere henter rekvisitter til jeres aktiviteter. Toiletbesøg er tilladt, de steder hvor det er muligt.

 

Klublokaler og klubhuse er lukket!

 

Hvis man som medlem er sendt hjem fra skole eller har været i nærheden af en smittet og derfor er i isolation indtil negativ testsvar på 4. og 6. dagen, må man naturligvis ikke deltage i en foreningsaktivitet!

 

HUSK at retningslinjerne vedr. afstand og håndhygiejne stadig er gældende. Vi skal alle passe på hinanden og forhåbentligt er dette med til, at vi efter den 6. april kan åbne endnu mere op for foreningsaktiviteterne.

 

Hvis der er spørgsmål, er I naturligvis velkomne til at kontakte os.

 

God weekend.

 

----

Venlig hilsen

 

Dorthe Lauridsen

Foreningskoordinator

 

 

 

 

 

Hvidovre Kommune

Center for Kultur og Fritid

Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre

Telefon: 3639 3282

Mobil: 9351 6205

dla@hvidovre.dk

kof@hvidovre.dk

www.hvidovre.dk

 

Kære forening (sendt til den kontaktansvarlig og formand – husk at sende videre)

 

Det er ikke mange dage siden, vi sendte nedenstående til jer og allerede igen, har vi et behov for at kontakte jer.

 

Denne henvendelse er på nuværende til de foreninger, som fortsat har kunne/kan have udendørs aktiviteter.

 

Fra i dag gælder et forsamlings max på i alt fem personer inkl. Trænere og ledere. Derudover er afstandskravet nu to meter.

 

Igen skal vi sige, at det er muligt at opdele baner / områder, men det skal naturligvis være med nøje overvejelser, da man skal sikre sig, at de særskilte grupper ikke kommer til at ”støde” ind i hinanden og have kontakt på nogen måde.

 

Indtil videre gælder de nuværende restriktioner frem til og med den 17. januar. Og som statsministeren sagde på pressemødet i går, skal vi forberede os på, at perioden her bliver forlænget.

 

Vi ved, at dette naturligvis gør det svært at afholde træning og aktiviteter. En del har på denne baggrund, valgt at lukke ned, hvilket vi støtter 100 % op omkring. Vi må alle stå sammen og på bedste vis gøre vores for at få smitten bragt ned!

 

Vi vil løbende holde jer orienteret.

 

God aften.

 

----

Venlig hilsen

 

Dorthe Lauridsen

Foreningskoordinator

 

 

 

 

 

Hvidovre Kommune

Center for Kultur og Fritid

Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre

Telefon: 3639 3282

Mobil: 3639 3282

dla@hvidovre.dk

kof@hvidovre.dk

www.hvidovre.dk

 

Kære forening (sendt til den kontaktansvarlig og formand – husk at sende videre)

 

Først og fremmest ”godt nytår” og velkommen til 2021, som desværre ikke starter, som de fleste af jer havde håbet på.

 

Endnu engang skal der for indendørs aktiviteterne holdes lukket. Denne gang indtil mandag den 18. januar 2021. Dette gælder for alle sportsgrene og foreningsaktiviteter i alle kommunens bygninger inkl. Foreningshuse mm., som ikke er undtaget for reglen herom (professionel/elite på et vist niveau, de aktuelle foreninger har fået direkte besked).

 

For udendørs aktiviteter kan man fortsat træne / have aktiviteter. Forsamlingsforbuddet på de max 10 alt inkl. skal naturligvis overholdes. Man kan til info ikke tilgå omklædningsfaciliteter.

 

Der er mulighed for at opdele baner / områder til udendørsaktiviteter. Det er vigtigt, at de opdelte felter har god afstand imellem, sådan, at der ikke kan være tvivl om, at der er tale om adskilte grupper. En træner kan desuden ikke være en del af flere felter.

 

Vi håber igen, at vi sammen kan få smitten bragt så meget ned, at vi kan få åbnet op for indendørs aktiviteterne i løbet af januar/februar 2021. Vi vil løbende give en melding om hvornår, vi evt. ser, at foreningslivet igen kan åbne i Hvidovre.

 

 

God weekend.

----

Venlig hilsen

 

Dorthe Lauridsen

Foreningskoordinator

 

 

 

 

 

Hvidovre Kommune

Center for Kultur og Fritid

Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre

Telefon: 3639 3282

Mobil: 3639 3282

dla@hvidovre.dk

kof@hvidovre.dk

www.hvidovre.dk