Nyt fra Hvidovre kommune.

Kære forening (sendt til den kontaktansvarlig og formand – husk at sende videre)

 

Det er ikke mange dage siden, vi sendte nedenstående til jer og allerede igen, har vi et behov for at kontakte jer.

 

Denne henvendelse er på nuværende til de foreninger, som fortsat har kunne/kan have udendørs aktiviteter.

 

Fra i dag gælder et forsamlings max på i alt fem personer inkl. Trænere og ledere. Derudover er afstandskravet nu to meter.

 

Igen skal vi sige, at det er muligt at opdele baner / områder, men det skal naturligvis være med nøje overvejelser, da man skal sikre sig, at de særskilte grupper ikke kommer til at ”støde” ind i hinanden og have kontakt på nogen måde.

 

Indtil videre gælder de nuværende restriktioner frem til og med den 17. januar. Og som statsministeren sagde på pressemødet i går, skal vi forberede os på, at perioden her bliver forlænget.

 

Vi ved, at dette naturligvis gør det svært at afholde træning og aktiviteter. En del har på denne baggrund, valgt at lukke ned, hvilket vi støtter 100 % op omkring. Vi må alle stå sammen og på bedste vis gøre vores for at få smitten bragt ned!

 

Vi vil løbende holde jer orienteret.

 

God aften.

 

----

Venlig hilsen

 

Dorthe Lauridsen

Foreningskoordinator

 

 

 

 

 

Hvidovre Kommune

Center for Kultur og Fritid

Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre

Telefon: 3639 3282

Mobil: 3639 3282

dla@hvidovre.dk

kof@hvidovre.dk

www.hvidovre.dk

 

Kære forening (sendt til den kontaktansvarlig og formand – husk at sende videre)

 

Først og fremmest ”godt nytår” og velkommen til 2021, som desværre ikke starter, som de fleste af jer havde håbet på.

 

Endnu engang skal der for indendørs aktiviteterne holdes lukket. Denne gang indtil mandag den 18. januar 2021. Dette gælder for alle sportsgrene og foreningsaktiviteter i alle kommunens bygninger inkl. Foreningshuse mm., som ikke er undtaget for reglen herom (professionel/elite på et vist niveau, de aktuelle foreninger har fået direkte besked).

 

For udendørs aktiviteter kan man fortsat træne / have aktiviteter. Forsamlingsforbuddet på de max 10 alt inkl. skal naturligvis overholdes. Man kan til info ikke tilgå omklædningsfaciliteter.

 

Der er mulighed for at opdele baner / områder til udendørsaktiviteter. Det er vigtigt, at de opdelte felter har god afstand imellem, sådan, at der ikke kan være tvivl om, at der er tale om adskilte grupper. En træner kan desuden ikke være en del af flere felter.

 

Vi håber igen, at vi sammen kan få smitten bragt så meget ned, at vi kan få åbnet op for indendørs aktiviteterne i løbet af januar/februar 2021. Vi vil løbende give en melding om hvornår, vi evt. ser, at foreningslivet igen kan åbne i Hvidovre.

 

 

God weekend.

----

Venlig hilsen

 

Dorthe Lauridsen

Foreningskoordinator

 

 

 

 

 

Hvidovre Kommune

Center for Kultur og Fritid

Høvedstensvej 45, 2650 Hvidovre

Telefon: 3639 3282

Mobil: 3639 3282

dla@hvidovre.dk

kof@hvidovre.dk

www.hvidovre.dk